TURKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI İLÇE SEÇMELERİNDE ÖĞRENCİLERİMİZDEN İKİ İLÇE BİRİNCİLİĞİ, BİR İLÇE İKİNCİLİĞİ DERECESİ

TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI İLÇE SEÇMELERİNDE ÖĞRENCİLERİMİZDEN İKİ İLÇE BİRİNCİLİĞİ, BİR İLÇE İKİNCİLİĞİ DERECESİ

"Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası" nın ilçe seçmeleri Cumhuriyet Ortaokulu'nda komisyon huzurunda gerçekleştirildi.

İlkokul ve ortaokul öğrencileri Mangala, Q bitz, Pentago, Equilibrio, Küre, Reversi ve Kulami kategorilerinde ilçe birinciliği için yarıştılar.

Yarışmaya giren öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sezai Aydın ve Şube Müdürü Sayın Okan Yılmazlar ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Aydın bu tür etkinliklere katılımın akademik başarının artırılmasında önemli bir yerinin olduğunu, tüm öğrencilerin katılması için gerekli teşvikin yapılması gerektiğini belirterek yarışmacılara başarılar diledi.

Turnuvada Mangala oyununda öğrencimiz İnci Tanem Akbıyık ve Pentago oyununda öğrencimiz Yiğit Cevat Dişli İlçe 1.si, öğrencimiz Arya Özcan ise Kulami oyununda İlçe 2.si olmuştur. Dereceye giren öğrencilerimizi ve turnuvaya okul 1.si olarak katılan öğrencilerimiz Derin Gedik ve Ahmet Demircan ile çalıştırıcıları okulumuz Matematik öğretmeni Özgür Ersoy’u tebrik ediyor; ilde yapılacak olan seçmelerde başarılar diliyoruz.

#HopaYavuzSelimOrtaokulu

28.02.2024 153