PUANLI ATLETİZM İL MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Puanlı Atletizm İl Müsabakaları 01/03/2024 tarihinde Hopa ilçemizde gerçekleştirildi. Okulumuz müsabakalara Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler grubuyla katıldı. Müsabakalar sonucunda hem kız hem de erkek öğrencilerimiz tarafından ferdi koşu yarışmalarında 60m-100m-800m-1500m koşu -110m engelli koşu ve 2000m yürüyüşte birincilik derecesi alındı. Ferdi atmalarda gülle ve ciritte birincilik derecesi alındı. Ferdi atlamalarda uzun atlama, yüksek atlama dalında birincilik derecesi alındı. Bayrak koşusunda grup birinciliği kazanıldı. Ayrıca 2000m yürüyüşte il ikinciliği de kazanıldı. Öğrencilerimiz toplamda 11 Ferdi Birincilik, 1 Ferdi İkincilik ve 1 Grup Birinciliği kazanmıştır.

Müsabakalara ilçemizi ve okulumuzu temsilen katılan ve dereceye giren sevgili öğrencilerimiz Duru Aksu, Aslıhan Güven, Dilan Kaya, Senem Adalı, Emre Sözen, Yiğit Cihan, Bulut Yalçın, Efekan Yazıcı ve Arda Adalı ile çalıştırıcıları okulumuzun değerli öğretmeni Sevcan Hindistan Aslan’ı en içten duygularımızla kutluyor, ilimizi temsil edecekleri bölge yarışmalarında üstün başarılar diliyoruz.

#HopaYavuzSelimOrtaokulu

01.03.2024 136